Seara Arhitext, Colectiv deschis de redacţie şi Utopii Soft

09mai12

Vineri, 11 mai, la Centrala Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din Cluj (str. Rene Descartes nr. 30) vă invităm la Seara Arhitext, un eveniment organizat special pentru cititorii Arhitext din Cluj. Prin acest eveniment ne dorim să continuăm demersul nostru de a intra în dialog cu cei care ne citesc şi de a afla părerile lor despre evenimentele şi proiectele pe care Arhitext le desfăşoară.

 

Astfel, începând cu ora 17:30 vă invităm la o discuţie deschisă despre evenimentele Arhitext din acest an şi despre revista Arhitext – unul dintre cele mai importante proiecte ale fundaţiei.

 

Pentru că ne dorim să fiţi prezenţi într-un numar cât mai mare, am invitat alături de reprezentanţi ai redacţiei Arhitext pe colaboratorii revistei din Cluj, Sabin Borş şi Dana Vais.

 

În plus, cei care vor accepta invitaţia noastră vor avea ocazia să ia parte la o primă dezbatere pe tema unuia dintre viitoarele numere Arhitext (4/2012) cu tema Utopii Soft. Numărul reprezintă o “premieră” prin faptul că pentru prima oara revista Arhitext va fi realizată în parteneriat cu un birou de arhitectură. Astfel tema numărului, structura şi proiectele ce vor fi publicate vor fi propuse de Atelier MASS. În cadrul colectivului deschis organizat în cadrul Serii Arhitext vor fi invitaţi membrii Atelier MASS: Aldea Silviu, Moga Marius Cătălin şi Sisak Camelia care, la fel ca în cadrul unui colectiv de redacţie obişnuit, vor veni cu propuneri pentru realizarea numărului şi vor dezbate împreună cu ceilalţi membrii pe baza lor.

 

Vă aşteptăm aşadar să începeţi weekend-ul alături de noi la Seara Arhitext!

 

 

 

Reclame


No Responses Yet to “Seara Arhitext, Colectiv deschis de redacţie şi Utopii Soft”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: