Concurs ROCAD 2012

02mart.12
 Concurs pentru Conventia de Arhitectura si Design ROCAD 2012 din 16-18 mai, adresat studentilor FAU http://www.rocad.org.ro/ .
www.rocad.org.ro
Tema:
Alegeti-va un STARchitect, care vreti voi, apoi  imaginati-va cum ar arata o pagina din caietul de schite al acestui starchitect in momentul conceperii unei cladiri gandita de el (poate fi una deja construita sau una fictiva). Tehnica de redactare este la libera alegere a fiecarui participant. Pagina din caiet poate contine schite, texte, scheme, poze sau orice alte elemente considerati voi ca acel arhitect le-ar folosi in munca sa pentru inspiratie.
Se vor lua in considerare originalitatea ideii, regasirea stilului(trademark-ului) arhitectului ales in ceea ce propuneti si coerenta compozitionala.
Cerinte:
Pagina va avea un format A4 portrait, in care sa lasati o banda de maxim 5cm in partea de jos, unde sa mentionati arhitectul ales si maxim 2 randuri de un scurt comentariu daca considerati relevant.
Pagina pozata sau scanata apoi va fi trimisa in format .jpeg (minim 150dpi) la adresainscrieri_rocad@yahoo.com pana la data de 4 martie inclusiv (adica pana la ora 23:59).
 Premiile constau in invitatii la eveniment!!
Reclame


No Responses Yet to “Concurs ROCAD 2012”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: