WORKSHOP DE VIZUALIZARI ARHITECTURALE

05iul.11
Pentru ca multi dintre noi suntem in Cluj pe perioada practicii si timpul liber este din plin pentru prima data dupa multa vreme, AStA Cluj va propune un workshop de vizualizari arhitecturale in colaborare cu arh. Vlad Moldovan. Mai jos, site-ul cu portofoliul sau:
Workshop-ul se adreseaza in principal studentilor din anii mai mici care inca nu au avut de a face cu astfel e programe, desi ele sunt cerute ca si stiute pentru a face fata la ateliere, insa el este deschis tuturor studentilor FAU si nu numai. Programul pe care ne vom concentra este Sketchup cu plugin-ul VRay. Veti trece prin 3 capitole mari: MODELARE 3D, RANDARE si POSTPROCESARE ( Photoshop ), fiecare cu subcapitolele lui. Pentru cei care nu stiu ce este Sketchup sau il considera „jucarie”, avem mai jos un link primit de la „domn’ profesor” :

Training-ul dureaza 10 zile, din 15-24 iulie, va fi dupa-masa pentru a nu se suprapune cu practica. Tariful este de 100 RON pentru studenti/absolventi si 50 RON pentru membrii AStA.
Inscrierile se fac la adresa razvan.luca@astacluj.org, printr-un mail in care mentionati numele si anul de studiu, pana in data de 11 iulie, inclusiv ( adica 11 iulie, ora 23:59 ).
Dupa ce se termina inscrierile, veti primi kit-urile si cateva tutoriale de inceput sa va familiarizati minim cu programele. De asemenea, dupa fiecare curs, veti primi cate un GOODIES PACK care va contine, depinde de curs, plugin-uri speciale pentru Sketchup, materiale, texturi si tutoriale ajutatoare pentru cursul tocmai predat.
Pentru cei care nu au laptop, puteti veni cu calculatorul si noi punem la dispozitie sediul ca si loc de depozitare pe perioada cursului. Recomandam sa nu va cuplati 2 la un laptop pentru ca atunci veti asimila pe jumatate informatiile.
In final, se va organiza un mini-concurs in care fiecare va incerca sa randeze si sa postproceseze cat mai bine casa pe care vom lucra. Castigatorul isi va primi banii inapoi, locul 2 va primi jumatate iar locul 3 o strangere de mana.


No Responses Yet to “WORKSHOP DE VIZUALIZARI ARHITECTURALE”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu