Concurs BCA Macon

14Apr11


Viitorii arhitecti si constructori invata si castiga cu BCA Macon. S-a dat startul primului concurs online organizat de un producator de BCA din Romania.

In 1923, in urma unui experiment desfasurat la Universitatea din Stockholm, arhitectul dr. Axel Erikson a combinat ardezie, var, pudra de metal si a intarit acest amestec sub presiune, descoperind „stramosul” unuia din cele mai populare materiale de zidarie: betonul celular autoclavizat (BCA).

MACON Deva este liderul in productia de BCA pe piata autohtona a materialelor de constructii.

BCA Macon are calitatile betonului conventional: rezistenta, durabilitatea, protectia impotriva focului, dar, spre deosebire de acesta, este un excelent izolator termic si fonic, este mult mai usor, mult mai rapid si mai facil de pus în operă. Proprietatile exceptionale ale BCA Macon sunt rezultatul unor investitii consistente si a unor modernizari structurale de ultima ora. Aceste calitati il recomanda in realizarea structurilor de zidarie din toate tipurile de constructii, in reconstructii ori in reamenajari.

Pentru promovarea in randul viitorilor constructori si arhitecti a beneficiilor pe care BCA le ofera, Macon Deva lanseaza primul concurs online organizat de un producator de BCA din Romania. Acesta se adreseaza exclusiv studentilor in ani terminali la facultatile de profil din tara.

Concursul se desfasoara exclusiv online sub sloganul „Inveti si castigi cu BCA Macon”, in perioada 11 aprilie – 05 iunie 2011, pe site-ul dedicat campaniei: http://www.bcamacon.ro.

In competitie se pot inscrie studentii in ultimul an, masteranzi sau doctoranzi la facultatile de arhitectura si de constructii. Participantii au sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc: 4 minilaptopuri Acer Aspire One D260 si 2 tablete grafice Samsung P1000 Galaxy Tab.

„Ne dorim ca performantele structurale deosebite ale BCA Macon si caracteristicile tehnice superioare ale acestuia sa devina cunoscute celor care, in viitor, vor influenta in mod responsabil aspectul mediului construit.”, declara Marius Dumitru Marin, CEO al Macon Deva.

Concursul organizat de Macon Deva ofera posibilitatea constituirii unei comunitati active de viitori specialisti in arhitectura si constructii. Totodata, reprezinta un prim pas in initierea si in dezvoltarea pe termen lung a unor parteneriate cu studentii si cu reprezentantii facultatilor de arhitectura si constructii din principalele centre universitare din tara.

In acest scop, pe tot parcursul desfasurarii competitiei, MACON Deva organizeaza intalniri cu studentii de la facultatile de profil din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea.

„Inveti si castigi cu BCA Macon” este primul concurs online organizat de un producator de BCA din Romania, destinat exclusiv studentilor din ani terminali la facultatile de arhitectura si de constructii.

MACON Deva este liderul autohton in productia de BCA si reprezinta a 4-a investiţie a Enterprise Investors din Romania.

Infiinţată în 1990, Enterprise Investors (EI) a fost un pionier al private equity-ului din Polonia şi a obţinut rezultate remarcabile in investitii, administrand şapte fonduri de private equity şi venture capital, a caror valoare depaseste 1.7 miliarde de euro.

Informatii suplimentare se gasesc pe site-ul concursului, www.bcamacon.ro .

Persoana de contact:

Mihai Coada

Sef Departament Marketing

Macon Deva

Telefon mobil: 0724 023 513

Telefon fix: 0254 224 708

E-mail: mcoada@macon.ro

Anunțuri


No Responses Yet to “Concurs BCA Macon”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: