Arhetipuri îşi va desemna curând finaliştii!

11Iun10

Încă 3 zile se mai pot înscrie proiecte pentru ARHETIPURI, concursul naţional de arhitectură pentru spaţiul public urban.

Timpul devine strâns şi intens pentru concurenţii Arhetipuri. Aceştia mai pot încărca proiecte pe site doar până în 14 iunie, când se încheie prima etapă a concursului. Dacă vreţi să vă alăturaţi participanţilor din întreaga ţară care au creat proiecte de pavilioane urbane pentru spaţiile publice, înscrieţi-vă acum şi încărcaţi-vă proiectul. Intraţi în competiţie pentru câştigarea premiilor în valoare totală de 30.000 de euro, dar mai ales a marelui premiu în valoare de 11.500 de euro.

Aşa cum se ştie deja, platforma online www.arhetipuri.ro este terenul de întrecere pentru proiectele de arhitectură dedicate spaţiului urban din cele 9 oraşe ale ţării intrate în concurs. Pe acest site se găseşte toată informaţa necesară precum şi ultimele informaţii cu privire la desfăşurarea concursului. În plus, din timp în timp sunteţi invitaţi la mini concursuri online cu premii oferite de partenerii Arhetipuri.

Lucrările introduse pe site până în 14 iunie vor fi evaluate în 18-19 iunie de către un juriu internaţional. Cele mai bune şi frumoase proiecte se vor afla cu siguranţă printre finaliste, având onoarea de a fi premiate în cadrul unei gale excepţionale organizate în 27 iunie la Palatul Patriarhal din Bucureşti. Gala se va bucura de o audienţă din care fac parte cei mai importanţi arhitecţi din ţară, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor de profil şi ai presei de specialitate. Ar fi frumos să vă aflaţi acolo, printre vârfurile arhitecturii naţionale.

Încă un aspect interesant este faptul că munca tuturor va fi apreciată şi publicată, oferind arhitectură de calitate comunităţilor locale, care vor avea privilegiul de a admira lucrările în cadrul unor expoziţii itinerante. În acest scop, proiectele finaliste vor fi prezentate în cadrul expoziţiilor organizate în cele 9 oraşe din ţară. Caravana expoziţiilor va avea loc conform următorului calendar: Bucureşti (25, 26, 27 iunie); Ploieşti (29, 30 iunie); Brăila (2, 3 iulie); Galaţi (5, 6 iulie); Vaslui (8, 9 iulie); Cluj-Napoca (16, 17, 18 iulie); Timişoara (23, 24 iulie); Braşov (5, 6, 7 august).

Arhetipuri vă invită să participaţi şi vă urează mult succes!

ARHETIPURI este un concurs pregătit şi organizat de agenţia de publicitate AD(D)VERITAS în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România. Informaţii pe www.arhetipuri.ro

Anunțuri


No Responses Yet to “Arhetipuri îşi va desemna curând finaliştii!”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: