Proiectare an 2 – CONCURS

12Ian10

Pentru studentii in anul 2 din facultatile de arhitectura din tara, atelierul de Proiectare din semestrul 2 va fi un concurs national asemanator cu olimpiadele din gimnaziu sau liceu.
Astfel, toate echipele de indrumatori de la catedra de Proiectare a anilor 2 au acceptat o tema comuna, o locuinta izolata in context urban din Bucuresti. In prima saptamana din semestrul 2 vom organiza o excursie la Bucuresti, pentru a se prezenta tema si pentru a avea un prim contact cu situl propus. Programul pregatit va sublinia scopul excursiei.La sfarsitul perioadei acordate pentru elaborarea acestui proiect, fiecare centru academic isi va stabili cele mai bune 5 proiecte, care vor participa la competitia nationala, unde se vor desemna castigatorii.
Acest proiect este initiat de AStA Cluj si reprezinta primul proiect organizat de catre Uniunea Asociatiilor Studentilor Arhitecti din Romania (UASAR). Pe site-ul UASAR http://www.uasar.org/, si in meniul „Proiectare an 2 – CONCURS” vom posta in permanenta vesti despre derularea acestui proiect si totodata va constitui o platforma de discutii si de documentare continua.
Anunțuri


No Responses Yet to “Proiectare an 2 – CONCURS”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: