I-am botezat !!!

08dec.09

Dorind sa continuam traditia botezului studentilor arhitecti, impreuna cu studentii anului 2, am organizat aseara botezul bobocilor Facultatii de Arhitectura si Urbanism Cluj-Napoca.
A fost o seara pe cinste, cu multa voie buna, atat pentru organizatori, cat si pentru boboci (speram).

Incepand cu acest an, AStA Cluj va tine evidenta celor „botezati”. Astfel, am realizat un registru unde fiecare si-a lasat amprentele… dupa ce si-au bagat degetele sau chiar palmele in tus.

Pentru ca botezul reprezinta acceptarea noilor studenti in randul celorlalti studenti arhitecti, de acum va fi conditie obligatorie pentru aderare in Asociatia Studentilor Arhitecti. Cei care nu se regasesc in acest registrul vor putea adera Asociatiei, insa vor suporta un alt botez.

Sa nu uitati de Balul Bobocilor Studentilor Arhitecti, care va avea loc in clubul Midi joi seara, de la ora 10 (un bal de 10, pe 10, de la ora 10). Tema vestimentara este alb-negru, insa nu este o tinuta obligatorie. Biletul de intrare costa 10 ron daca aveti la voi carnetul de student FAU, si 15 in caz contrar. Bobocii au intrare libera, iar cei botezati vor primi si un bon de consum.

Multumim Transf-Form si ArchDesign pentru sprijinul lor si echipei de fotografi (Alexandra Timpau, Anda Narita, Sergiu Ungureanu, Mihai Pricop, Alexandru Ilies, Andrei Capusan si Caius Ratiu):



1 Responses to “I-am botezat !!!”

  1. 1 student arhitect din timisoara

    prea tare ideea voastra de botez…bafta la mai multe si la mai mari in continuare


Lasă un comentariu