Concursuri studentesti

14Noi09

Concursurile studentesti au fost subiectul pe care l-am abordat joi, 5 noiembrie 2009, in cadrul prezentarilor si dezbaterilro din seria „Ne vedem Joi”. De aceasta Data, invitatii au fost Andrei Vlas – castigatorul locului 2 la concursul Inspired din 2008, Adrian Micle – castigatorul aceluiasi concurs si membru al juriului pentru editia actuala, Stefan Craciunoiu – castigatorul consursului „Demonstreaza ca esti mobilat la mansarda”, iar in final a fost lansat concursul Velux – Light of Tomorrow.

Am beneficiat toti de o serie de prezentari interesante si de discutii pe tema concursurilor studentesti. Colegii nostri ne-au impartasit experientele lor atat din etapa de elaborare a proiectelor cu care au concurat, cat si de dupa sau din timpul premierii. Cred ca am fost toti de acord, in final, ca a participa la un concurs e un lucru benefic. Incurajeaza si stimuleaza competita, te motiveaza sa incerci din toate puterile sa dovedesti ca poti mai mult, cunosti oameni noi, exista si aceste satisfactii date de premii etc.

Pentru viitor ne propunem sa legam mai mult aceste concursuri si scoala. Aceasta se poate realiza prin echivalarea totala sau partiala a unor materii cu participarea la vreun concurs, sau chiar mai mult: in momentul de fata ne straduim sa realizam o concordanta intre toate facultatile de arhitectura din tara pentru a propune la un anumit an o tema comuna, iar in final sa realizam un concurs national intre cele mai bune proiecte din fiecare facultate. Acesta ar fi cel mai important pas, pentru ca ar concentra toate aceste beneficii alea participarii la concursuri pe scoala si pe activitatea care se petrece in scoala.

Gasiti la biblioteca cataloagele cu cele mai interesante proiecte de la ultimele doua editii a concursului „Light of tomorrow”.

Anunțuri


No Responses Yet to “Concursuri studentesti”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: